- Hirdetés -
- - - - -

ebreszto programTöbbféle android ébresztő programot is kipróbáltam, de eddig tapasztalatok alapján ez a legjobb és tényleg fel tud ébreszteni, pedig a fedett pályás visszaalvó világbajnokságon tuti dobogós lennék. A programban egy rakás beállítási lehetőség van, így csak azokat emelném ki amiket én is használok. Lehet ugyebár zenéket beállítani ébreszteni, de ami fontos, hogy van néma ébresztés is és ilyenkor csak a rezgő ébreszt. Ilyenkor persze oda kell tenni a párna mellé a telefont, de én erre is fel tudok ébredni és ilyenkor ha valaki más alszik a szobában, akkor őt nem zavarjuk annyira az ébresztővel. Szóval ha már felébredtünk, legalábbis valami olyasmi állapotban vagyunk, akkor jön a trükkös rész. Be lehet állítani, hogy addig nem áll le a program, amíg valamilyen feladatot meg nem oldunk. Nekem például 3 matek összeadást és szorzást kell megoldanom, mert addig nem hagy békén.
Ha ezen túl vagyunk, akkor még jöhet szundi mód, ami pár perccel később rezegve, villogva jelzi, hogy már tényleg ideje lenne felébredni. Lehet különböző napokhoz más-másféle ébresztést társítani, így pl hétfő-péntek lesz egy program, majd szombaton kicsit később kelt, vasárnap meg alszunk délig és kész. :)
Szóval ez egy tényleg jó ébresztő, így aki ilyet keres nyugodtan próbálja ki és nem fog csalódni.
I Can’t Wake Up! Alarm Clock A Google Play-n

- Hirdetés -
- - - - -

Szólj hozzá!

Legújabb Cuccok

- Hirdetés -
- - - - -

Android Képek

astro-file-manager-1 defender-5 pinball-pro-1 idokep-1 idokep-2 pou-3 hill-climb-racing-1 hill-climb-racing-2 hill-climb-racing-4

Legutóbbi hozzászólások