- Hirdetés -
- - - - -

rocAndroid kliens eléggé bővelkedik az autós játékokban, így most  a Race Of Champions kerül terítékre ugyanis egy nagyon jó játékról van szó. Sokaknak ismerős lehet az elnevezés, hogy Race Of Champions, hiszen ez egy egész világon előforduló verseny sorozat, ahol általában nagy stadionokba épített pályákon mennek mindenféle autóval a profi versenyzők. Nos a játék teljes mértékben erről szól. Hat különböző pályán (pl London, Párizs) és hat különböző autóval(pl VW Polo R, Skoda Fabia S2000) lehet versenyezni többféle módban is, ugyanis van sima időfutam és bajnokság is, ahol csoportokból kell továbbjutni majd kieséses rendszerbe megnyerni az adott versenysorozatot. Ami nagyon jó benne, hogy az autók nem csak külsőleg térnek el, hanem mindegyiket kicsit másként kell vezetni, így egy újabb autót először szokni kell ahhoz, hogy igazán jól tudjunk menni vele.

Az irányítás sok autós játéknál és android programnál megszokott módon mozgásérzékelővel működik, a fékgáz, pedig a képernyő bal-jobb oldalán történő érintéssel.

Race Of Champions a Google Play-n

Race Of Champions Képek és Videó

- Hirdetés -
- - - - -

Szólj hozzá!

Legújabb Cuccok

- Hirdetés -
- - - - -

Android Képek

glympse-3 glympse-4 wifi-analyzer-2 wifi-analyzer-3 mav-menetrend-4 defender-1 idokep-3 stunt-car-challenge-4 livescore-2

Legutóbbi hozzászólások