- Hirdetés -
- - - - -

puzzleA puzzle vagy kirakó játékról gondoltad volna, hogy már több mint 250 éves múltra tekint vissza. Kezdetben fából készültek, de napjainkra már többnyire a papír alapú fajtáit találhatjuk meg. A hazai forgalomban számos nagy hagyományra szert tett cég darabjait lelhetjük fel, ilyenek a Ravensburger, Castorland, Dino, Treffl, Educado puzzlek. Ezeket a kirakókat bátran vásárolhatjuk online áruházakban, hiszen a minőséget ismerjük, nem veszünk zsákba macskát. Gyorsan és kényelmesen és olcsóbban hozzájuthatunk kedvenc darabunkhoz, mivel nincs nyitvatartási idő, magunk választhatjuk ki melyik fizetési feltétel a legszimpatikusabb, sőt a kiszállítás módjáról is dönthetünk.
De nézzük miért is jó a puzzle. A pár darabos gyerekeknek való mese témájú kirakókkal meg lehet szerettetni a kirakózást az apró néppel, a sikerélmény garantált és eközben játszva fejlődik csemeténk. A nagyobb, párszázas és ezres darabszámú kirakók kellemes kikapcsolódást nyújtanak, azok akik szeretik a kihívást keressék a több ezres darabokat.
Manapság a témában olyan szerteágazóak a kirakók, hogy nincs olyan ember, aki ne találna magának egy tetszetős darabot. Ha nézzük a tájképeket, városképeket vagy a modern művészeti alkotásokat, bármely kép dísze lehet a lakásnak. A jó minőségi ragasztóval örök darabot, és tartós díszt lehet varázsolni. A bájos kisállatok, a vadon ismert állatai, vagy éppen a házikedvencek örök témái a kirakóknak. Szívesen keresgetjük a kis darabok helyét, és várjuk, hogy előtűnjön a kép. A panoráma képek, a neon puzzlék pedig a megszokottól eltérő lehetőséget adnak.
A puzzle jó szórakozás, próbáld ki te is és vásárolj webáruházakban.

- Hirdetés -
- - - - -

Szólj hozzá!

Legújabb Cuccok

- Hirdetés -
- - - - -

Android Képek

idokep-3 stunt-car-challenge-1 stunt-car-challenge-2 stunt-car-challenge-3 stunt-car-challenge-4 hill-climb-racing-8 ebreszto-program-4 ebreszto-program-5 ebreszto-program-8

Legutóbbi hozzászólások